Новото VW CADDY – защото клиентите искат многофункционалност

От месец август 2011 най-големият таксиметров превозвач в България – ОКей Супертранс АД – предлага на своите клиенти таксиметров автомобил от нов клас: Volkswagen Caddy.

По-модерен:

Автомобилите са с фабрично оптимизирани за работа на природен газ двигатели и освен завидна икономичност, постигат ниски нива на отделяни вредни емисии. Новото Caddy стандартно е оборудвано с POS-терминал за безкасово плащане с дебитни и кредитни карти, предстои оборудване на автомобилите с устройства за мобилен интернет (Wi-Fi).

По-комфортен:

Автомобилът осигурява комфортно пътуване на до четири пътника – един на предна седалка и трима на задната седалка. Качването и слизането се улеснява максимално от двете плъзгащи врати с отваряне на цели 70 см. Целогодишен климатичен комфорт е гарантиран от полуавтоматичен климатик. Моделът гарантира ненарушено багажно пространство от 750 литра, тъй като монтажът на газовите бутилки е изпълнен под пода на автомобила. Пътническите седалки зад водача могат да се сгъват разделно изцяло напред при нужда от превоз на много обемисти предмети или дори да се извадят от автомобила за конкретен случай.

По-безопасен:

За високо ниво на безопасност на движението се грижат серийно изпълняваните системи ESP/BA/ABS/ASR/EBV/EDS/MSR, 4 въздушни възглавници и други оборудвания. Дооборудването на автомобилите за извършване на таксиметрови услуги е изпълнено директно в завода на Volkswagen и това гарантира висока степен на функционалност и надеждност в процеса на работата.

По-функционален!

Независимо дали Ви трябва такси за да стигнете бързо и удобно до офиса, или се прибирате Вие и Вашето семейство от почивка с целия багаж и Ви трябва такси с голям багажник, или искате да осигурите безопасен и комфортен транспорт на Ваш важен гост от чужбина до Ваши обекти в провинцията – новото Volkswagen Caddy от ОКей Супертранс ще е на Ваше разположение седем дни в седмицата, 24 часа в денонощието.

Приятно пътуване!Тарифи за таксиметров превоз

Първоначална такса 0.70 лв.

Дневна тарифа
(от 6:00 – до 22:00)
0.79 лв./км.

Нощна тарифа
(от 22:00 – до 6:00)
0.90 лв./км.

Престой 0.22 лв./мин.

Повикване 0.70 лв.

ISO 9001:2015

Ок Супетранс Такси - ISO 9001:2015добави и сподели