Нова услуга - почасово наемане на такси

ОК Супертранс такси предлага нова услуга на своите клиенти – почасово наемане на таксиметрови автомобили. Услугата е подходяща за гости на града, които желаят да разгледат избрани обекти и забележителности. За резервация, моля, обадете се на тел: (02) 973 21 21.

» Повече информация и цени за почасово наемане на таксиЗа корпоративни клиенти

Ако сте фирма и сключите с нас Договор за таксиметров превоз, ние ще плащаме вместо Вас на шофьорите през целия месец, а накрая ще Ви издадем данъчна фактура. Т. е. ние Ви даваме едномесечен кредит в размер на Вашия разход за транспорт с такси.

Можем да Ви предложим и предварително фиксирани цени за обичайните курсове, например: до и от Аерогара София.

Предлагаме следният начин на плащане:

Ние ще изработим и ще Ви предоставим книжки с номерирани ваучери. Дизайнът, броят на копията в една книжка и реквизитите за попълване са според Вашите нужди и желание. Цената за отпечатване на една книжка с ваучери е 6 лв. без ДДС.

При извършване на таксиметрова услуга, Вашият служител трябва само да впише името си и сумата, посочена на таксиметровия апарат, след което да скъса първия екземпляр от ваучера и да го даде на таксиметровия шофьор. Вторият екземпляр остава на кочана за Вашето счетоводство. Всяко първо число на месеца ние ще Ви издаваме данъчна фактура. В петдневен срок след получаване на фактурата, Вие превеждате сумата по наша банкова сметка.За рекламата при нас

Предлагаме рекламната площ на 600 такси автомобила Фолксваген Кади. Възможностите включват външно брандиране на странични стъкла, разпространение на брошури в рекламни джобове на предните седалки и в нашите офиси, поставяне на брандирани калъфи и други.

» За повече информация ТУКТарифи за таксиметров превоз

Първоначална такса 0.70 лв.

Дневна тарифа
(от 6:00 – до 22:00)
0.79 лв./км.

Нощна тарифа
(от 22:00 – до 6:00)
0.90 лв./км.

Престой 0.22 лв./мин.

Повикване 0.70 лв.

ISO 9001:2015

Ок Супетранс Такси - ISO 9001:2015добави и сподели