ОК Супертранс такси е новият официален спонсор на DRAG Cycling Club 04 Януари

такси - спонсор-на-drag-cycling

Децата от DRAG Cycling Club закриха колоездачния сезон за вече отминалата година със специално събитие в град Божурище, в присъствието на Мирослав Минчев – многократен републикански шампион и рекордьор в дисциплината. Събитието бе уважено още от родители, състезатели и приятели на спорта. Екипът на ОК Супертранс АД е горд да обяви, че такси компанията е сред новите спонсори на отбора и ще продължи активно да подкрепя колоезденето и през настоящата година.

» Прочети повече

ОК Супертранс избрана за най-качествена таксиметрова фирма в България 01 Ноември

сертификат - qudal - oktaxi

ОК Супертранс АД получи най-голям брой гласове в най-скорошното проучване на швейцарската организация ICERITAS (International Certification Association GmbH) в категория „таксиметрови услуги”. Проучването QUDAL – Quality meDAL General III България 2016/2017 е проведено с помощта на онлайн въпросник сред 1,200 анкетирани лица в България през септември 2016г. Знакът QUDAL се присъжда единствено на продукти и услуги на пазара, които предлагат най-високо качество, въз основа на мненията и опита на клиентите.

» Прочети повече

Успешен обучителен курс за диспечерския център на ОК Супертранс такси 26 Октомври

обучение - ок - супертранс

Диспечерският център на ОК Супертранс АД е сред най-интензивните в страната, с над 3 милиона телефонни поръчки за таксиметров превоз на годишна база. Доверието на клиентите ни прави едновременно щастливи и мотивирани да подобряваме компетенциите си в сферата на услугите. Нашите колеги преминаха успешно интерактивно обучение за водене и управление на телефонни заявки и комуникация. 

» Прочети повече

Емил Стойнев спечели златото във Велорали DRAG Черни връх 12 Октомври

Велорали - старт

Над 70 смели колоездачи се включиха в 13-тото издание на състезанието Велорали DRAG Черни връх, което изправи участниците пред предизвикателството да изминат разстояние от 38 км с обща денивелация (изкачване и спускане) 3300 метра. Въпреки ниските температури и задаващите се екстремни участъци, надпреварата стартира с много настроение в съботното утро със сигнала за старт от изпълнителния директор на ОК Супертранс Людмил Лазаров.

» Прочети повече

Вземи безплатен пътеводител на София от офисите на ОК Супертранс такси 05 Октомври

ok_taxi_летище_софия

Вземи своето безплатно копие на Sofia In your Pocket мини ръководство от официалните офиси на ОК Супертранс АД на терминали 1 и 2 на летище София. Sofia In your Pocket е компактно и удобно мини ръководство, което предлага ясна и изчистена карта на центъра на София, както и множество безпристрастни съвети към посетителите на столицата за посещение на интересни забележителности, заведения, обекти и др.

» Прочети повечеТарифи за таксиметров превоз

Първоначална такса 0.70 лв.

Дневна тарифа
(от 6:00 – до 22:00)
0.79 лв./км.

Нощна тарифа
(от 22:00 – до 6:00)
0.90 лв./км.

Престой 0.22 лв./мин.

Повикване 0.70 лв.

ISO 9001:2008

Ок Супетранс Такси - ISO 9001:2008добави и сподели