ОК Супертранс такси дари 281,33лв на деца в риск 10 Април

деца-в-риск

В периода от декември 2016г. до март 2017г. успяхме да наберем 281,33лв в подкрепа на най-уязвимите деца в риск и техните семейства чрез две дарителски кутии в офисите на ОК Супертранс такси. Благодарим на всички наши служители и приятели, които даряваха, обединени около каузата на фондацията всяко дете да расте в сигурна и обгрижваща семейна среда.

» Прочети повече

ОК Супертранс такси с участие в новия филм на Ники Илиев 02 Февруари

all-she-wrote-такси

ОК Супертранс такси е партньор на новия филм на Ники Илиев, носещ заглавието „НОКАУТ или Всичко, което тя написа”.

Действието ще се развива между професионалния ринг и музикалната сцена, а снимките ще бъдат на няколко места – Ню Йорк, Лос Анджелис, София и Банско. В главната роля ще влезе популярният холивудски актьор от сериала „От местопрестъплението” – Гари Дърден, а освен него ще видим Орлин Павлов, Саня Борисова, Александър Кадиев, Башар Рахал, Диана Любенова и Христо Гърбов.

Най-голямата таксиметрова компания в София подкрепя български филмови продукции за трета поредна година.

» Прочети повече

ОК Супертранс такси е новият официален спонсор на DRAG Cycling Club 04 Януари

такси - спонсор-на-drag-cycling

Децата от DRAG Cycling Club закриха колоездачния сезон за вече отминалата година със специално събитие в град Божурище, в присъствието на Мирослав Минчев – многократен републикански шампион и рекордьор в дисциплината. Събитието бе уважено още от родители, състезатели и приятели на спорта. 

Екипът на ОК Супертранс АД такси е горд да обяви, че такси компанията е сред новите спонсори на отбора и ще продължи активно да подкрепя колоезденето и през настоящата кампания.

» Прочети повече

ОК Супертранс избрана за най-качествена таксиметрова фирма в България 01 Ноември

сертификат - qudal - oktaxi

ОК Супертранс АД получи най-голям брой гласове в най-скорошното проучване на швейцарската организация ICERITAS (International Certification Association GmbH) в категория „таксиметрови услуги”.

Проучването QUDAL – Quality meDAL General III България 2016/2017 е проведено с помощта на онлайн въпросник сред 1,200 анкетирани лица в България през септември 2016г. Знакът QUDAL се присъжда единствено на продукти и услуги на пазара, които предлагат най-високо качество, въз основа на мненията и опита на клиентите.

» Прочети повече

Успешен обучителен курс за диспечерския център на ОК Супертранс такси 26 Октомври

обучение - ок - супертранс

Диспечерският център на ОК Супертранс АД такси е сред най-интензивните в страната, с над 3 милиона телефонни поръчки за таксиметров превоз на годишна база.

Доверието на клиентите ни прави едновременно щастливи и мотивирани да подобряваме компетенциите си в сферата на услугите. Нашите колеги преминаха успешно интерактивно обучение за водене и управление на телефонни заявки и комуникация. 

» Прочети повечеТарифи за таксиметров превоз

Първоначална такса 0.70 лв.

Дневна тарифа
(от 6:00 – до 22:00)
0.79 лв./км.

Нощна тарифа
(от 22:00 – до 6:00)
0.90 лв./км.

Престой 0.22 лв./мин.

Повикване 0.70 лв.

ISO 9001:2008

Ок Супетранс Такси - ISO 9001:2008добави и сподели