ОК Супертранс - услуги

Почасово наемане на такси

ОК Супертранс такси предлага нова услуга на своите клиенти – почасово наемане на таксиметрови автомобили. Услугата е подходяща за гости на града, които желаят да разгледат избрани обекти и забележителности. За резервация, моля, обадете се на тел: (02) 973 21 21.

Повече информация и цени за почасово наемане на такси

За корпоративни клиенти

Ако сте фирма и сключите с нас Договор за таксиметров превоз, ние ще плащаме вместо Вас на шофьорите през целия месец, а накрая ще Ви издадем данъчна фактура. Т. е. ние Ви даваме едномесечен кредит в размер на Вашия разход за транспорт с такси.

Можем да Ви предложим и предварително фиксирани цени за обичайните курсове, например: до и от Аерогара София.

Предлагаме следният начин на плащане:

Ние ще изработим и ще Ви предоставим книжки с номерирани ваучери. Дизайнът, броят на копията в една книжка и реквизитите за попълване са според Вашите нужди и желание. Цената за отпечатване на една книжка с ваучери е 6 лв. без ДДС.

При извършване на таксиметрова услуга, Вашият служител трябва само да впише името си и сумата, посочена на таксиметровия апарат, след което да скъса първия екземпляр от ваучера и да го даде на таксиметровия шофьор. Вторият екземпляр остава на кочана за Вашето счетоводство. Всяко първо число на месеца ние ще Ви издаваме данъчна фактура. В петдневен срок след получаване на фактурата, Вие превеждате сумата по наша банкова сметка.