Новини - статия

Успешен обучителен курс за диспечерския център на ОК Супертранс такси

Диспечерският център на ОК Супертранс АД такси е сред най-интензивните в страната, с над 3 милиона телефонни поръчки за таксиметров превоз на годишна база.

Доверието на клиентите ни прави едновременно щастливи и мотивирани да подобряваме компетенциите си в сферата на услугите. За да отговорим на новите тенденции в обслужването на клиенти, нашите колеги преминаха успешно интерактивно обучение за водене и управление на телефонни заявки и комуникация. Обучението включи работа с нов софтуер, комуникация в стресови ситуации, екипна работа, мотивация и други.

"Проведеното обучение е от изключителна важност за нашата работа. Силата на оператора е умението да бъде съпричастен към изискванията на клиента, защото знаем в какъв забързан свят живеем. Ще изискваме от операторите да показват положителната си нагласа и да намират правилен подход в различни ситуации", сподели Диана Мицева, ръководител на звеното, веднага след проведеното обучение. Намерението на ОК Супертранс АД е да продължи да развива качеството си на обслужване на клиенти чрез подобни инициативи.

Телефони за поръчка на таксиметров превоз: 02 973 21 21 или 1 82 94 (1 TAXI) за абонати на всички мобилни оператори.

Новини - допълнителна част