Новини - статия

„ОК Супертранс” превози безплатно десетки колоездачи до Витоша

На 4-и юни „ОК Супертранс” извозваше безплатно колоездачи до Витоша на специално организирано събитие пред спортния магазин на „Симеоновско шосе” №4А - SPORT Station Shop Bulgaria. Това стана с помощта на новите пет велотаксита на компанията, оборудвани с багажници за велосипеди от партньорите ни Drag Bicycles.

Интересът към събитието беше голям, много от желаещите да бъдат извозени в планината, заедно със своите велосипеди, бяха резервирали места и таксита дни преди това. Всяко такси има възможност да извози три велосипеда и дори така автомобилите ни направиха няколко курса с ентусиазирани веломаниаци, нетърпеливи да се спуснат по склоновете на красивата Витоша. Така те спестиха време и се наслаждаваха по-дълго на своето спортно хоби.

„ОК Супертранс” съобщава на всички запалени колоездачи, че могат да се обаждат за в бъдеще за запазване на час или поръчка на велотакси на телефонния номер на компанията 02/973 21 21. Цените са нормални по тарифите на компанията, без оскъпяване заради велосипедите.

Лятото ще бъде много по-интересно, а достигането до желаната дестинация с любимия велосипед по-лесно с нашата нова услуга Велотакси. 

Новини - допълнителна част